Devexus Logga, FIM 2010, SharePoint, Konsult
       
Hem
English
Kontakta oss
 
 
 
Kontakt

E-post:
kontakt@devexus.se

Telefon:
Kontor:
Fax:
019 - 55 55 090
019 - 55 55 094
 
 
Kontakta Devexus AB
 
Microsoft certified
 
[ Devexus ]

IT konsult inom .NET Utveckling

2010-04-19

IT konsult inom .NET Utveckling


Rekryteras
Som IT konsult hos oss kommer du att arbeta med att utreda, projektera, bygga och implementera indentitetshanteringslösningar med FIM/ILM/SharePoint lösningar. Du ansvarar för hela processen från möte med kund till genomförande, dokumentation och leverans. Du kommer i första hand att utveckla i C# .NET men även i andra språk och verktyg. I dina arbetsuppgifter ingår utveckling av verktyg och system för effektivisering av identitetshantering. Kunderna är kommuner och stora företag främst i Mälardalen, Göteborg och Stockholm men du kommer att vara stationerad på vårt centralt belägna kontor i Örebro.

Din profil
För att trivas hos oss har du ett brinnande intresse för programmering och utveckling. Du uppskattar kundkontakter, älskar problemlösning och arbetar strukturerat. Du trivs med att jobba under eget ansvar i en resultatinriktad miljö och har lätt för att lära dig nya saker.

Du har arbetat ett par år med programmering/systemutveckling och har goda kunskaper av framför allt C# .Net utveckling eller Java. Du har kunskaper i Sharepoint och FIM och uppskattar Microsoft-miljö.

Har du arbetat i en diversifierad miljö och med integration mellan olika system samt har erfarenhet av SQL Server och Oracle är det meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder kvalificerade arbetsuppgifter och möjligheter till personlig utveckling, tekniskt avancerade projekt och trevliga arbetskamrater. Hos oss får du möjlighet att arbeta fokuserat med lösningarna och ta ansvar för din tid och din leverans. Vi är ett litet prestigelöst gäng som längtar efter att bli fler.

 

Information
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår konsult Lena Ahlin på Navigio Rekrytering & Ledarskap, tel 019-10 83 10. Välkommen med din ansökan senast
10 maj på

www.navigio.seNyheter
 
 
 
 
Copyright Devexus AB 70150 Örebro
 
Microsoft forefront