Devexus AB
 

DEVEXUS AB startades 1996 och är fokuserade på FIM lösningar - Microsoft Forefront Identity Manager 2010. Vi är ledande i Sverige inom FIM och är en certifierad partner till Microsoft. Vi finns i fräscha lokaler i centrala Örebro. Våra kunder återfinns främst inom offentlig sektor och större företag. Vi vill göra det enkelt för våra kunder och därför jobbar vi hårt för att bygga avancerade lösningar med hög kvalitet som hjälper våra kunder att effektivisera och förbättra sin IT-administration.

IT konsult inom .NET utveckling i
Microsoft Forefront Identity Manager 2010

Du har nu en unik möjlighet att bli en del av Sveriges främsta specialister inom FIM - Microsoft Forefront Identity Manager 2010.

Om rollen

Som IT konsult hos oss kommer du att arbeta med att utreda, projektera, bygga och implementera identitetshanteringslösningar med FIM. Du ansvarar för hela processen från möte med kund till genomförande, dokumentation och leverans. Du kommer i första hand att utveckla i C# .NET.
I dina arbetsuppgifter ingår utveckling av verktyg och system för effektivisering av identitetshantering. Kunderna är kommuner och stora företag främst i Mälardalen, Göteborg och Stockholm men du kommer att vara stationerad på vårt centralt belägna kontor mitt i Örebro.

Din profil

För att trivas hos oss har du ett brinnande intresse för programmering och utveckling. Du uppskattar kundkontakter, älskar problemlösning och arbetar strukturerat. Du trivs med att jobba under eget ansvar i en resultatinriktad miljö och har lätt för att lära dig nya saker.
Du har goda kunskaper av framför allt C# .NET utveckling eller Java och uppskattar att arbeta i en Microsoft-miljö.
Det är meriterande om du tidigare erfarenheter i en diversifierad miljö och med integration mellan olika system samt har erfarenhet av SQL Server och Oracle.

Vi erbjuder

Vi erbjuder kvalificerade arbetsuppgifter och möjligheter till personlig utveckling, tekniskt avancerade projekt och trevliga arbetskamrater. Hos oss får du möjlighet att arbeta fokuserat med lösningarna och ta ansvar för din tid och din leverans.
Vi håller till 40 timmars veckor och på helgerna är vi alltid lediga.
Företagets ekonomi är mycket stabilt och uppdragen flödar in. Du kan därför räkna med en trygg anställning hos Devexus.
Vi är helt enkelt ett litet prestigelöst gäng som längtar efter att bli fler.

Kontaktuppgifter

För att få veta mer är du välkommen att kontakta Michael Johansson på Devexus, tele 070 – 145 45 93